Am venit pe lume pe meleagurile Moisei-ului intr-un loc frumos, cu Oameni veseli si mereu pregatiti de Petrecere si Voie Buna. Un loc unde dealurile, casele si peisajul din jur respira parca la unison Traditii si Folclor. La varsta de 12 ani am inceput prima data sa cant intr un Ansamblu la Viseu de Sus,am fost indrumata de parintii mei,eu nu vroiam ca sa cant am mers plangand,la 13 ani am mers cu Ansamblu intr-un turneu la Roma,si de atunci a inceputa adevarata aventura de Concursuri si Spectacole pentru mine.
  Acesta este PRIMUL MEU BLOG în calitate de mămică!❤️ Viața După Prima Naștere 👼❤️

  Sunt foarte foarte bucuroasă și împlinită că am adus pe lume cu ajutorul lui Dumnezeu, un copilaș sănătos, pe nume Luca!❤️

Am născut pe data de 24 Aprilie, termenul avându-l pe data de 26 a aceleiași luni. În sinea mea mă tot rugam la bunul Dumnezeu să nasc mai repede, voiam să nasc într-o zi însemnată (pe 24 Aprilie e Sfântul Gheorghe) iar încă un alt motiv era faptul că voiam să ne petrecem Sărbătorile Pascale acasă, cu familia (Paștele fiind pe 2 Mai 2021).

Pe data de 23 Aprilie, Vineri dimineața, soțul m-a dus de urgență la spital, având dureri foarte mari, presimțând că voi naște.Am stat în spital de Vineri dimineața până următoare zi Sâmbătă ce am născut (la ora 7 dimineața) . Cele mai mari dureri le-am avut începând cu ora 21:00, Vineri seara. Simțeam că nu mai pot, nu vă pot descrie în cuvinte ce dureri am suportat… nu se compară cu absolut nimic.

Doctorul care m-a monitorizat în acea seară mi-a spus că în noaptea aceea sigur voi naște. Am tot așteptat cu dureri până la un moment dat când i-am spus moașei să anunțe anestezistul că vreau să fac injecția epidurală. Anestezistul a întârziat cu orele și am stat cu dureri îngrozitoare de la orele 21, 22:00 până dimineața la ora 02:00. După ce mi-a făcut injecția epidurală, nu am mai simțit durerile iar 2 ore am dormit profund. La ora 04:00 au reînceput durerile, odată ce epiduralei i-a trecut efectul iar la ora 07:00 am născut un îngeraș pe lume, îndrăgostită fiind la prima vedere al micuțului meu Luca.

Cea mai mare bucurie a fost când l-am ținut pentru prima dată în brațe, am uitat complet de toate durerile și de toată suferința fizică.

Doresc să mulțumesc din suflet personalului medical al spitalului, au avut grijă maximă de mine și de bebelușul meu și lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de care ne-a ajutat să avem parte!❤️

 

Viața După Prima Naștere 👼❤️

 

  Iar vouă vă mulțumesc pentru că sunteți mereu lângă mine și mă susțineți!

  Vă invit să vă abonați la canalul meu oficial de YouTube printr-un simplu click:

https://www.youtube.com/c/AncutaTimis…

Mă puteți contacta și pe: ►Facebook: https://www.facebook.com/AncutaTimisOficial

►Instagram: https://www.instagram.com/ancuta_timis​

►Tik Tok: https://www.tiktok.com/@ancutatimis​​

​​​ ►Twitter: https://twitter.com/AncutaTimisJ​

​​​​ ►Site web: https://www.ancutatimis.ro​​

​​​ ►Spotify: https://open.spotify.com/user/vei5gcriz6kw9sc4lpjtr7s7q

 

Viața După Prima Naștere 👼❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *