Am venit pe lume pe meleagurile Moisei-ului intr-un loc frumos, cu Oameni veseli si mereu pregatiti de Petrecere si Voie Buna. Un loc unde dealurile, casele si peisajul din jur respira parca la unison Traditii si Folclor. La varsta de 12 ani am inceput prima data sa cant intr un Ansamblu la Viseu de Sus,am fost indrumata de parintii mei,eu nu vroiam ca sa cant am mers plangand,la 13 ani am mers cu Ansamblu intr-un turneu la Roma,si de atunci a inceputa adevarata aventura de Concursuri si Spectacole pentru mine.
Category Evenimente

Iubirea e cel mai frumos sentiment de pe Pământ iar piesa aceasta reprezintă o parte a poveștii noastre de dragoste. Ideea piesei de dragoste e inspirată din povestea de dragoste pe care o trăiesc zi de zi alături de alesul inimii mele, soțul meu. Piesa exprimă foarte bine în cuvinte ceea ce simt față de soțul meu cât și viceversa: iubire, apreciere și recunoștiință. Am zâmbit, am râs și am plâns de fericire însă nu am uitat să îmi pun toată dragostea în acest frumos cântec.

Doresc să mulțumesc din tot sufletul tuturor persoanelor care au participat în realizarea cu succes a acestui proiect! Linie melodica si text: Vali Doaga

Orchestratie: Alex Malschi

Saxofon: Felician Muresan

Video: Dani Ludwig

Andrei Cristea

Locatie: Restaurant Venue

Click aici pentru a asculta piesa:

https://www.youtube.com/watch?v=J2bdiVKlb-I